Kevin -
Zoveel mogelijk leren om zoveel mogelijk te kunnen!

Kevin

Productiemedewerker
Basisglas   Productie

Ik speel de “vliegende keep” bij de Scheuten divisie Basisglas en dat bevalt me prima. Als Allround Productiemedewerker combineer ik drie functies: Expeditie (o.a. laden/lossen), productiemedewerker (o.a. kraanwerkzaamheden) en procesoperator.

In mijn 12,5 jaar bij Scheuten heb ik vanzelf al veel kennis opgedaan, maar het wordt ook actief gestimuleerd. Er is van zowel mijn leidinggevende als mijn collega’s veel vrijheid en begrip om veel verschillende dingen ‘on the job’ te leren. En ook al ben ik nu al multi-inzetbaar, ik ben nog steeds niet uitgeleerd en volg dan ook een procesoperator opleiding waarvoor ik dit najaar mijn diploma hoop te halen.

Natuurlijk krijg ik daardoor ook veel vragen van collega’s, maar ik vind het ook leuker om veel verschillende dingen te kunnen (doen) en te kennen. Het is hier een multicultureel feest van verschillende nationaliteiten. Dat geeft weleens wrijving, maar een half uur later sta je gewoon weer met elkaar te ouwehoeren. Zo krijg ik die volgende 12,5 jaar gemakkelijk vol!