René -
Verbeteren stopt nooit!

René

Supply Chain Engineer
Basisglas   Engineering

Nadat ik in 2007 mijn afstudeeropdracht bij Scheuten met succes heb afgrond, ben ik gestart als Centraal Logistiek Planner. Hierbij staat het plannen/optimaliseren van de fysieke distributiestromen van de productielocaties centraal waarbij een sterke focus ligt op kostenefficiëntie.

Aanvang 2018 ben ik gestart als Supply Chain Engineer bij de productie-unit BGU. Binnen deze functie richt ik me op het continu verbeteren van logistieke processen ten behoeve van klant én eigen organisatie. Vanuit de markt zien we een sterke toename in vraag naar snelle(re) levertijden. Om hieraan te kunnen voldoen, creëren we steeds meer flow in onze interne processen waardoor we een kortere doorlooptijd van klantorders kunnen realiseren.

Mensen hebben van nature een aangeboren drang naar verbetering. De organisatie biedt veel ruimte voor training en opleiding, zowel in- als extern. Persoonlijk heb ik afgelopen jaar de opleiding Green Belt in Lean met succes kunnen afronden en staan de plannen voor een Black Belt in Lean opleiding al klaar.