Word jij onze collega?

Bekijk onze vacatures

Geen geschikte 
vacature gevonden?

Open sollicitatie

Word jij onze stagiair(e)?

Bekijk de mogelijkheden

Jouw werkplek

Jouw werkplek kan in verschillende divisies zijn. Iedere divisie heeft een eigen dynamiek en een eigen afzetmarkt. Daarnaast kan je ook op één van de verschillende afdelingen op het hoofdkantoor terecht komen. We stellen graag onze divisies aan je voor!

Vestigingen.png

Basisglas

Zoals de naam al zegt staat onze divisie Basisglas aan de basis van het productieproces. Hier worden van grote floatglasplaten (3,21 x 6 m) gecoate en/of gelaagde halffabricaten gemaakt. Afnemers zijn voor het grootste deel de eigen zusterdivises en de Duitse markt.

Aantal medewerkers: 65
Intern: Base Glass Unit (BGU)
Locatie: Venlo (NL)

Basisglas

Isolatieglas

De divisie Isolatieglas produceert tweevoudig en drievoudig isolatieglas met diverse functionaliteiten voor de particuliere woningmarkt en de utiliteitsbouw. Met vier fabrieken in drie landen wordt de Nederlandse, Belgische en een deel van de Duitse markt bediend.

Aantal medewerkers: 350
Intern: Insulation Glass Unit (IGU)
Locaties: Venlo (NL), Hoorn (NL), Heiden (D) en Diest (B)

 

Isolatieglas

Scheuten Projects

Van Australië tot de USA en alles daar tussen, Scheuten Projects richt zich wereldwijd op projectklanten, die hoogwaardige expertise nodig hebben op het gebied van glas en gevels. Deze divisie verzorgt ook de engineering van complexe glastechnische projecten.

Aantal medewerkers: 400
Intern: Glass Tech Unit (GTU) 
 Locaties: Venlo (NL), Bretten (D), Waghäusel (D) en Marktheidenfeld (D)

 

Scheuten Projects

Central Support Unit

 Vanuit het centrale hoofdkantoor van Scheuten Glass in Venlo worden alle divisies en vestigingen in de diverse landen gefaciliteerd door diverse afdelingen, zoals Finance, HRM, Inkoop, Marketing, IT, QHSE en Engineering. 

Aantal medewerkers: 50
Intern: Central Support Unit (CSU)
Locatie: Venlo (NL)

 

Corporate scheuten