Word jij onze collega?

Bekijk onze vacatures

Geen geschikte 
vacature gevonden?

Open sollicitatie

Word jij onze stagiair(e)?

Bekijk de mogelijkheden

Wie zijn wij

Wij zijn Scheuten Glas. Wij zorgen voor licht, leven en duurzaamheid
en maken jouw leef- en werkomgeving aangenamer.
Voor zowel functionele glasproducten als uitdagende glas-technische projecten zijn wij de voorkeurspartner van de (inter)nationale bouwsector.

Scheuten is een solide, informeel en internationaal glasbedrijf.
Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige producten en een informerende, solide en energieke aanpak. Bouwend op ons eigen netwerk van fabrieken ondersteunen wij onze klanten op een informele, betrouwbare, flexibele en snelle manier.

Van het World Trade Center in New York tot vele honderdduizenden huizen in Nederland, België en Duitsland, je komt ons glas overal in de wereld tegen!

#maakhetmeebijscheuten


Onze geschiedenis in een notendop

Scheuten, opgericht in 1950, richt zich vanaf de start op de veredeling van vlakglas en behoort tot de marktleiders in Nederland voor de bouwindustrie. Onze groei loopt parallel met de innovatie van glasproducten. In 1970 is Scheuten, inmiddels onder leiding van Jacques Scheuteneen van de eerste producenten van isolatieglas. Het assortiment verbreedt zich met gelaagd glas (1983), gehard glas (1990) en gecoat glas (1995) en het bedrijf groeit hard door. Sinds 2020 maakt Scheuten deel uit van de Glas Trösch Gruppe in Zwitserland, een glasverwerkingsconcern met meer dan 65 vestigingen en 6.000 medewerkers.

 Ontdek geschiedenis

  

Onze locaties

Scheuten heeft vier verschillende divisies, namelijk Basisglas, Isolatieglas, Scheuten Projects en de Central Support Unit. Elke divisie heeft een eigen dynamiek. Zo levert de divisie Isolatieglas aan klanten in de Benelux en Duitsland, terwijl Scheuten Projects projecten over de hele wereld verzorgt, onder andere via twee dochterondernemingen in Duitsland (BGT en SITEC). Onze fabrieken bevinden zich in Nederland, België en Duitsland.

Ontdek jouw werkplek