Anouska

Anouska is Commercieel-medewerker in Venlo

Lees het verhaal van Anouska

Krijg alvast een voorproefje van onze unieke en energieke open cultuur. Een fijne werkplek waar we je alles leren over glas, waar je kunt groeien én je de ruimte krijgt om te experimenteren. Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe leuk het is om bij Scheuten te werken, maar we geloven dat onze mensen dit nog beter kunnen. Laat je inspireren door het verhaal van Anouska die als commercieel medewerker in Venlo werkt.

“Ik vind de informele sfeer erg fijn. Er is altijd een luisterend oor en ruimte voor een grapje. Er zijn hele goede doorgroeimogelijkheden, het werk is heel dynamisch en afwisselend. De arbeidsvoorwaarden zijn heel erg prettig. Ze denken heel erg met je mee, ook in privésituaties. Ook vakantie opnemen gaat altijd in heel goed overleg. En er zijn voldoende gelegenheden om samen leuke dingen te doen. We hebben ook interne trainingen en krijgen jaarlijks een budget om zelf een cursus te volgen.”

"Het is echt een ons-kent-ons-cultuur"
Foto van
Anouska

Commercieel medewerker in Venlo

Hoe is het om bij Scheuten te werken?

Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen mensen? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s.