Eric

Eric is Financial-controller in Venlo

Lees het verhaal van Eric

Krijg alvast een voorproefje van onze unieke en energieke open cultuur. Een fijne werkplek waar we je alles leren over glas, waar je kunt groeien én je de ruimte krijgt om te experimenteren. Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe leuk het is om bij Scheuten te werken, maar we geloven dat onze mensen dit nog beter kunnen. Laat je inspireren door het verhaal van Eric die als financial controller in Venlo werkt.

“Uiteindelijk werken we naar een bepaald doel toe. Daar werken we met z’n allen hard aan. Dat is mooi om te zien. Ik kom uit West-Brabant en ben hier voor 7 uur om de files te ontwijken. Ook werk ik twee dagen vanuit huis. Het bedrijf heeft een grote ontwikkeling doorgemaakt in de 35 jaar dat ik hier ben. Ik heb zelf ook regelmatig stappen gemaakt. Voor mij heeft er altijd heel veel uitdaging in gezeten. Wij zijn al redelijk gestructureerd, maar zien voldoende ruimte voor verbetering om ons in vast te bijten.”

"Met de juiste mindset zijn er altijd mogelijkheden"
Foto van
Eric

Financial controller in Venlo

Hoe is het om bij Scheuten te werken?

Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen mensen? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s.