Jannik en Jana

Jannik en Jana is Stagiair in Heiden

Lees het verhaal van Jannik en Jana

Krijg alvast een voorproefje van onze unieke en energieke open cultuur. Een fijne werkplek waar we je alles leren over glas, waar je kunt groeien én je de ruimte krijgt om te experimenteren. Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe leuk het is om bij Scheuten te werken, maar we geloven dat onze mensen dit nog beter kunnen. Laat je inspireren door het verhaal van Jannik en Jana die stage lopen in Heiden.

“Wij zijn Jannik en Jana en lopen stage als commercieel-administratief medewerkster in de industrie. Er heerst hier een uiterst ontspannen werksfeer waar iedereen het met elkaar kan vinden. Als je je in de materie verdiept kom je erachter hoe omvangrijk en interessant glas is. We brengen twee tot vier maanden door op de verschillende afdelingen, daarna wisselen we en tegen het einde slagen we voor onze examens. We kunnen zelf bepalen wanneer we tussen zeven en acht uur in de ochtend beginnen. En we hebben onze Enoit-kaart, waarmee we kunnen tanken en winkelen.”

"Als je je in de materie verdiept kom je erachter hoe omvangrijk en interessant glas is"
Foto van
Jannik en Jana

Stagiair in Heiden

Hoe is het om bij Scheuten te werken?

Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen mensen? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s.