Mike

Mike is Ploegleider-snijafdeling in Heiden

Lees het verhaal van Mike

Krijg alvast een voorproefje van onze unieke en energieke open cultuur. Een fijne werkplek waar we je alles leren over glas, waar je kunt groeien én je de ruimte krijgt om te experimenteren. Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe leuk het is om bij Scheuten te werken, maar we geloven dat onze mensen dit nog beter kunnen. Laat je inspireren door het verhaal van Mike die als ploegleider van de snijafdeling in Heiden werkt.

“Ik ben hier als twintigjarige jongen begonnen in de productie en voelde mij zeer op mijn gemak. Daarna heb ik isolatieglas samengesteld op een isolatieglaslijn. Hierna werd ik teamleider en nu werk ik al bijna twaalf jaar als ploegleider. De carrièremogelijkheden zijn hier zeer goed, zoals je aan mij kunt zien. Het is leuk om hier te werken. We kunnen het allemaal goed met elkaar vinden en hebben samen veel plezier, ook op het jaarlijkse kerst- en zomerfeest. Ik kan me het niet voorstellen om ergens anders te werken. Voor mij voelt het hier als thuis.”

"Voor mij voelt het hier als thuis"
Foto van
Mike

Ploegleider snijafdeling in Heiden

Hoe is het om bij Scheuten te werken?

Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen mensen? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s.