Patrick

Patrick is Maintenance-engineer in Venlo

Lees het verhaal van Patrick

Krijg alvast een voorproefje van onze unieke en energieke open cultuur. Een fijne werkplek waar we je alles leren over glas, waar je kunt groeien én je de ruimte krijgt om te experimenteren. Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe leuk het is om bij Scheuten te werken, maar we geloven dat onze mensen dit nog beter kunnen. Laat je inspireren door het verhaal van Patrick die als maintenance engineer in Venlo werkt.

“Er hangt een leuke werksfeer. Er zijn uitdagende dagelijkse bezigheden die nooit elke dag hetzelfde zijn, waar een gedreven persoon heel veel aan heeft. Ik ben in 2006 begonnen als machineoperator en werk nu als maintenance engineer. Ik vind het leuk om meer projecten te krijgen, dingen uit te werken en uit te zoeken. Je hebt hier hele leuke collega’s om goed mee samen te werken. Meerdere keren per jaar organiseert Scheuten bedrijfsfeesten. Het is leuk om dan over andere zaken dan werk te praten.”

"De variantie in het werk vind ik uitdagend"
Foto van
Patrick

Maintenance engineer in Venlo

Hoe is het om bij Scheuten te werken?

Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen mensen? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s.