Christian

Christian is Werkvoorbereider in Heiden

Lees het verhaal van Christian

Krijg alvast een voorproefje van onze unieke en energieke open cultuur. Een fijne werkplek waar we je alles leren over glas, waar je kunt groeien én je de ruimte krijgt om te experimenteren. Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe leuk het is om bij Scheuten te werken, maar we geloven dat onze mensen dit nog beter kunnen. Laat je inspireren door het verhaal van Christian die als werkvoorbereider in Heiden werkt.

“In Heiden produceren wij ruim 600.000 vierkante meter isolatieglas per jaar. Ik werk hier nu 20 jaar en heb veel gezien en gedaan. Het allerbelangrijkste voor ons is gewoon betrouwbaar zijn en plezier hebben in het werk. Wij zoeken medewerkers die voor langere tijd voor ons bedrijf willen werken. Iedereen die bij ons begint, kan hier lang blijven, zelfs tot aan het pensioen. Ons motto ‘We know glass’ betekent simpelweg dat we verstand hebben van dat wat we maken, ons werk graag doen en kwaliteit leveren.”

"Iedereen heeft plezier in het werk en kan hier lang blijven werken"
Foto van
Christian

Werkvoorbereider in Heiden

Hoe is het om bij Scheuten te werken?

Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen mensen? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s.