Enes

Enes is Meewerkend-voorman in Zwaag

Lees het verhaal van Enes

Krijg alvast een voorproefje van onze unieke en energieke open cultuur. Een fijne werkplek waar we je alles leren over glas, waar je kunt groeien én je de ruimte krijgt om te experimenteren. Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe leuk het is om bij Scheuten te werken, maar we geloven dat onze mensen dit nog beter kunnen. Laat je inspireren door het verhaal van Enes die als meewerkend voorman in Zwaag werkt.

“Op de expeditie werken we met ruiten van verschillende soorten glas. In het begin leer je langzaam en daar komt elke keer iets nieuws bij, zoals de planning. Iedereen die wil, kan nieuwe dingen leren. Dus dat is heel positief. Ik vind het vooral leuk om mensen op te leiden en mijn kennis door te geven. De sfeer hier creëren wij zelf. Je moet lekker positief aan het werk gaan zonder op de klok te kijken. 80% van de problemen zijn opgelost als je het gewoon probeert.”

"Iedereen die wil, kan nieuwe dingen leren"
Foto van
Enes

Meewerkend voorman in Zwaag

Hoe is het om bij Scheuten te werken?

Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen mensen? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s.