Patrick

Patrick is Expeditiemedewerker in Diest

Lees het verhaal van Patrick

Krijg alvast een voorproefje van onze unieke en energieke open cultuur. Een fijne werkplek waar we je alles leren over glas, waar je kunt groeien én je de ruimte krijgt om te experimenteren. Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe leuk het is om bij Scheuten te werken, maar we geloven dat onze mensen dit nog beter kunnen. Laat je inspireren door het verhaal van Patrick die als expeditiemedewerker in Diest werkt.

“Ik werk hier al acht jaar. Het is goed werken hier. Het voornaamste werk dat ik hier doe, is het glas samenstellen voor de klant. Af en toe help ik de mannen, spring ik op de heftruck of doe ik papierwerk.
Het is gevarieerd en plezant. De sfeer zit hier heel goed. Af en toe wordt er gelachen en gezeverd, maar dat moet kunnen. In de zomer geeft het bedrijf een barbecue. Een lekker pintje drinken. Dat is tof hè, juist voor de zomervakantie dat we allemaal samenkomen.”

"Iedereen is hier welkom"
Foto van
Patrick

Expeditiemedewerker in Diest

Hoe is het om bij Scheuten te werken?

Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen mensen? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s.