Zbigniew

Zbigniew is Meewerkend-voorman in Zwaag

Lees het verhaal van Zbigniew

Krijg alvast een voorproefje van onze unieke en energieke open cultuur. Een fijne werkplek waar we je alles leren over glas, waar je kunt groeien én je de ruimte krijgt om te experimenteren. Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe leuk het is om bij Scheuten te werken, maar we geloven dat onze mensen dit nog beter kunnen. Laat je inspireren door het verhaal van Zbigniew die als meewerkend voorman in Zwaag werkt.

“Bij Scheuten Glas snijden we grote glasplaten bijna automatisch op maat. We maken ook isolatieglas voor andere bedrijven. Soms hebben we speciale projecten of kleine problemen die we oplossen. Mijn werk is leuk en interessant, elke dag is anders. Voor nieuwe collega’s is er een speciaal programma en leer je het werk stap voor stap. Een foutje maken is hier geen groot probleem. Daarnaast maken we graag grapjes, dat maakt het leuk. Scheuten Glas is een goed bedrijf met goede collega’s”

"Het is een goed bedrijf met goede collega’s"
Foto van
Zbigniew

Meewerkend voorman in Zwaag

Hoe is het om bij Scheuten te werken?

Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen mensen? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s.