Malgorzata

Malgorzata is Productiemedewerkster in Venlo

Lees het verhaal van Malgorzata

Krijg alvast een voorproefje van onze unieke en energieke open cultuur. Een fijne werkplek waar we je alles leren over glas, waar je kunt groeien én je de ruimte krijgt om te experimenteren. Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe leuk het is om bij Scheuten te werken, maar we geloven dat onze mensen dit nog beter kunnen. Laat je inspireren door het verhaal van Malgorzata die als productiemedewerkster in Venlo werkt.

“Mijn werk is heel interessant en ik ben tevreden. Mijn collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam, zij hebben mij hier alles geleerd. De sfeer is aangenaam en samen zijn we een goed team. Scheuten Glas organiseert bijeenkomsten, bedrijfsuitjes en barbecues. We gaan soms samen uit. Dat vind ik echt leuk. Er zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, zoals extra trainingen. Ik vind dit bedrijf tot nu toe de beste werkgever. Ze bieden ons een zeer goed salaris en kans op een leuke bonus.”

"Mijn collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam"
Foto van
Malgorzata

Productiemedewerkster in Venlo

Hoe is het om bij Scheuten te werken?

Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen mensen? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s.