Zuhair

Zuhair is Ploegleider-isolatieglas in Heiden

Lees het verhaal van Zuhair

Krijg alvast een voorproefje van onze unieke en energieke open cultuur. Een fijne werkplek waar we je alles leren over glas, waar je kunt groeien én je de ruimte krijgt om te experimenteren. Natuurlijk kunnen wij je vertellen hoe leuk het is om bij Scheuten te werken, maar we geloven dat onze mensen dit nog beter kunnen. Laat je inspireren door het verhaal van Zuhair die als ploegleider van de isolatieglas afdeling in Heiden werkt.

“Ik ben in 1992 begonnen als productiemedewerker en na verschillende functies werk ik nu als ploegleider. In deze functie moet je goed organiseren, overweg kunnen met werknemers en problemen oplossen. Soms is dat stressvol, maar daar kom je doorheen. We zijn bijna dagelijks samen en kunnen het goed met elkaar vinden. Toen ik bij het bedrijf kwam, sprak ik de taal niet zo goed. Ik ben mijn collega’s dankbaar dat zij mij zeer goed hebben opgenomen. Als we goed presteren, krijgen we ook een bonus. En aan het einde van het jaar is het kerstfeest waarbij we samenkomen en lekker eten.”

"Ik vind het ook goed dat je beloond wordt voor je prestaties"
Foto van
Zuhair

Ploegleider isolatieglas in Heiden

Hoe is het om bij Scheuten te werken?

Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen mensen? Laat je inspireren door de verhalen van jouw toekomstige collega’s.